公告版位

目前日期文章:201007 (6)

瀏覽方式: 標題列表 簡短摘要

jayreportbanner.jpg 

Inaugural Edition

Two announcements over the past few weeks have given me a tremendous boost of confidence: they affirmed in small part what it is that I have been doing in Taiwan for the past 6-odd years. 

These two announcements are 1) the much anticipated signing of ECFA between Taiwan and China, and 2) the proclamation of Taiwan’s Digital Convergence Development Initiative. 

PorticoMedia 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(2) 人氣()

Exclusive Taiwan Distribution of AFP Video Secured by Portico Media

AFP.php.jpg

杰德創意影音日前已於與法國新聞社簽約,正式取得台灣獨家發行法新社影音內容的授權。法新社是全球第一家通訊社,目前是世界第三大通訊社。

法新社挾帶著其過去的媒體經驗跨足影音產業,目前全球有30個製產單位生產大量的影音內容給內容生產者與其他廣播媒體機構。

PorticoMedia 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

The World Cup Final is this Sunday, and please take a look at our Kidsco Animation World Cup tribute!
世界盃足球賽將在本週日由荷蘭與西班牙爭奪冠軍!KidsCo兒童國也有來自全世界各地的小朋友們一起踢足球喔!快來看看他們可愛的模樣!


PorticoMedia 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

Portico Media Welcomes Neighbor Shogakukan to Kaohsiung Science Park

326735011.jpg

日本小學館社長來訪 陳菊積極推展文創產業

記者何沛霖/高市報導    (2010/07/07 19:52)

PorticoMedia 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()

 

Portico Media Announces HD Content Distribution Deal with RTL Group

011.JPG  

PorticoMedia 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(2) 人氣()

Portico Media Partners with Echostar’s DishHD in Taiwan

DishHD_01.jpg   

杰德創意影音與Echostar最新推出的DishHD服務合作,持守其長久以來推動台灣數位電視產業的信念,並且為台灣市場帶來優質的內容。DishHD衛星電視服務提供了最多元且高畫質的頻道,並且全部以數位格式直接傳輸至觀眾家中。

杰德與Echostar合作,在DishHD平台上提供了ASNKidscoOBSFTV等頻道。這些優質頻道內容包羅萬象,從最新時尚、運動、娛樂到適合闔家觀賞的內容。DishHD衛星電視服務有超過30個高畫質頻道,將近有其他付費電視服務的兩倍之多,並且預計在年底前將增加到50個頻道。Echostar的衛星電視服務在美國已成為衛星電視領導品牌,在其他國家也很受到歡迎。

PorticoMedia 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()